Kultamuna on loistava -arvonta

1. Järjestäjä

Kultamuna, DAVA Foods Oy, Piispanristintie 8, 20761 Piispanristi 

2. Osallistumisaika 

Arvontaan voi osallistua 8.10.-17.10.2018. 

3. Osallistumisoikeus 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat  täyttäneet 18 vuotta. 

4. Osallistuminen

Arvontaan voit osallistua jättämällä lomakkeelle tarvittavat yhteystiedot (nimi, osoite ja  puhelinnumero) palkinnon toimittamiseksi.

5. Voittajien valinta ja palkinnot 

Arvomme kaikkien 17.10.2018 klo 23.59 mennessä lomakkeella yhteystietonsa  jättäneiden kesken 250 kpl heijastinpaketteja kilpailuajan päätyttyä. Paketissa on 2 kpl  Kultamunan heijastimia. Voittajille postitetaan palkinnot lomakkeessa ilmoitettuun  osoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. 

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Kultamunan tietosuojaselosteessa esitettyjen  periaatteiden mukaisesti: ​Kultamunan tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa 

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.  Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee  Kultamuna. Kultamuna pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä  ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Kultamunalla  oikeus hylätä kyseisen henkilön osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta. Kultamuna ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen,  välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta  tai sen käyttämisestä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity  mitenkään Facebookiin.