Aloita maanantai munalla

Mikä antaa sinulle energiaa alkavaan viikkoon? Katso #munallamaanantaihin -vinkit ja osallistu kisaan somessa.

Munalla maanantaihin

Maanantailla on turhaan huono maine. Kun siihen asennoituu positiivisesti, huomaakin sen olevan viikon paras päivä! Mitä kaikkea kivaa alkava viikko tuokaan tullessaan? Aiotko antaa tuttujen arkirutiinien viedä mukanaan tai kenties rohkeasti kokeilla jotain uutta tai hemmotella itseäsi? Positiivisen asenteen lisäksi laadukkaat ja maistuvat eväät takaavat sen, että energiaa viikkoon ja puhtia treeneihin riittää vielä työpäivän jälkeenkin.

Kananmuna on oikea ruokapöydän pikkujättiläinen

Kananmunasta valmistuvat terveelliset ateriat niin aamupalalle kuin pääruualle. Yhdistämällä aamupalalla kananmunan ja kaurahiutaleet munapuuroksi, saat todellisen superfood-aamiaisen, joka antaa taatusti poweria päivään. Tai jos sinustakin tuntuu, että seisot jatkuvasti hellan ääressä, kannattaa relata ja olla itselleen lempeä. Munakas pelastaa kiireisen arki-illan ja maistuu koko perheelle. Ja mikä parasta, se valmistuu nopeasti jääkaapista löytyvistä aineksista.

Maanantaisin munataan porukalla!

Oletko suunnitellut vähentäväsi lihansyöntiä? Munamaanantai on se päivä, jolloin ruokapöydistä löytyy vain lihatonta syötävää. Jos suunnittelet vähentäväsi lihansyöntiä, on kananmuna luonnollinen proteiininlähde lihan tilalle. Munakkaiden lisäksi esimerkiksi lihattomat pinaattikakut papusalsalla tai punajuuri-halloumipihvit valmistuvat vaivattomasti arjessa ja ovat hyviä valintoja sekä mielelle että kielelle. Testaa ja ihastu!