Reseptiehdotuksia

Alkuruuat

alkuruoka

Helppo ja herkullinen alkuruoka syntyy kananmunasta. Kokeile esimerkiksi parsaa hollandaise-kastikkeessa, Egg Benedictiä tai Munat Skagenia.


Brunssi

Baerpandekager

Brunssi nautitaan sekä aamiaisen että lounaan sijasta. Kananmunasta loihdit aterialle sopivia ruokaisia tarjoiluvaihtoehtoja.


Jälkiruuat

jalkiruoka

Jälkiruoka kruunaa aterian. Kokeile resepteillämme perinteistä Creme Bruleeta tai raikasta Sabayonvaahtoa marjojen kera.


Lihattomat pääruuat

Monet meistä haluavat vähentää lihan syöntiä ja lisätä kasvisruokia ruokavalioonsa. Kun lihan jättää ruoasta kokonaan pois, proteiinin saantiin pitää kiinnittää erityistä huomiota. Kananmuna on siitä hyvä proteiinin lähde, että sen proteiini on hyvälaatuista ja siitä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia aterioita. Tutustu herkullisiin ruokaresepteihimme, joissa kaikissa on kananmunaa mukana.


Makeat leivonnaiset

makeatleivonnaiset

Makeat leivonnaiset kruunaavat kahvipöydän tarjoilut. Leivo ohjeillamme perinteinen porkkanakakku tai raikas sitruunapiirakka!


Munakkaat

munakas

Munakas on helppo, nopea ja edullinen ruoka valmistaa. Lisäksi munakkaiden ohjeita on helppo muunnella oman maun mukaan.


Pääruuat

paaruoat

Päivän pääruuaksi täytettyä pitaleipää, lohi-bataatti pyttipannua tai kanapullia? Katso herkulliset reseptit ja ideat helppoon arkiruokailuun.


Suolaiset leivonnaiset

miniwrap

Suolaiset leivonnaiset on helppo valmistaa ja ne sopivat erinomaisesti tarjottavaksi sekä juhlissa että arkena. Tutustu ihaniin resepteihimme!