Parmesan ja rucolarullat
n. 6 palaa
Ainekset
2 Kultamuna kananmunaa
suolaa ja mustapippuria
voita tai öljyä paistamiseen
Raastettua parmesaanijuustoa
1 nippu rucolaa
Tee näin
- Sekoita kananmunat, lisää hieman suolaa ja pippuria.
- Kaada muna seos pannulla ja tee ohut munakas pannukakku.
- Juuri ennen kun pinta hyytyy lisää raastettua parmesaania.
- Sammuta hella ja lisää rucola.
- Rullaa pannukakku kun se on vielä haalea.
- Leikkaa paloiksi ja tarjoile
ainoa oikea, onnesta soikea.
Luonnollisesti luomua
Ostamalla luomumunia, voit ottaa kantaa eläinten hyvinvoinnin puolesta. Luomukanalassa kanoilla on hyvät oltavat: tilaa liikkua ja mahdollisuus ulkoilla. Monen mielestä luomumunat maistuvatkin paremmilta. Testaa ja totea itsekin!
Lue lisää luomumunista