Parmesan ja rucolarullat
n. 6 palaa
Ainekset
2 Kultamuna kananmunaa
suolaa ja mustapippuria
voita tai öljyä paistamiseen
Raastettua parmesaanijuustoa
1 nippu rucolaa
Tee näin
- Sekoita kananmunat, lisää hieman suolaa ja pippuria.
- Kaada muna seos pannulla ja tee ohut munakas pannukakku.
- Juuri ennen kun pinta hyytyy lisää raastettua parmesaania.
- Sammuta hella ja lisää rucola.
- Rullaa pannukakku kun se on vielä haalea.
- Leikkaa paloiksi ja tarjoile
ainoa oikea, onnesta soikea.
Luonnollisesti luomua
Ostamalla luomumunia, voit ottaa kantaa eläinten hyvinvoinnin puolesta. Luomukanalassa kanoilla on hyvät oltavat: tilaa liikkua ja mahdollisuus ulkoilla. Lisäksi voit olla varma siitä, että kanat on ruokittu yksinomaan luomutuotetulla rehulla ja niitä lääkitään vain eläinlääkärin toteamaan tarpeeseen. Monen mielestä luomumunat maistuvatkin paremmilta. Testaa ja totea itsekin!
Lue lisää luomumunista