Marinoidut kanamunat
Ainekset
6 keitettyä kanamunaa
marinointiliemi:
3 dl vettä
2 dl sokeria
1 dl omenaviinietikkaa
3 laakerinlehteä
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl kurkumaa
1 tl suolaa
pari tuoreen tillin vartta
Tee näin
Keitä kanamunat haluamaasi kyspsyysasteeseen ja kuori. Lisää marinointiliemen ainkset tilliä lukuunottamatta kattilassa ja kuumenna kunnes kiehahtaa. Laita kuoritut kananmunat puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada marinointiliemi päälle, lisää tillinoksat. Peitä kannella ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli. Käytä kauniin keltaisiksi marinoituneet kanamunat esim. salaatteihin tai halkaise ja kuorruta erilaisilla täytteillä.
Luonnollisesti luomua
Ostamalla luomumunia, voit ottaa kantaa eläinten hyvinvoinnin puolesta. Luomukanalassa kanoilla on hyvät oltavat: tilaa liikkua ja mahdollisuus ulkoilla. Monen mielestä luomumunat maistuvatkin paremmilta. Testaa ja totea itsekin!
Lue lisää luomumunista