Hyppää sisältöön
Paistetut kesänuudelit
Ruokaa omasta maasta -merkki

Paistetut kesänuudelit

4-6 annosta

Valmistusaika alle 30 min
Vaikeusaste helpohko

Ainekset

200 g varhaiskaalia suikaleina
2 porkkanaa
2-3 valkosipulin kynttä
1 punainen chili
150 g vihreitä papuja, pakaste
200 g riisinuudeleita
1 rkl öljyä
2 rkl seesamiöljyä

4 kananmuna
2 pss à 100 g Pad Thai kastiketta (esim SpiceUp!)
3 kevätsipulin vartta
1 dl suolapähkinöitä
1 lime, lohkottuna
tuoretta korianteria

Tee näin

  • Suikaloi kaali.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Hienonna valkosipuli ja chili.
  • Murra nuudelit reilunkokoiseen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että peittyvät.
  • Anna pehmetä kuumassa vedessä kunnes napakan kypsiä ja kaada vesi pois.
  • Huuhtele kylmällä vedellä ja jätä nuudelit siivilään valumaan.
  • Kuumenna öljyt pannulla.
  • Lisää kasvikset pannulle ja paista rapeiksi.
  • Paista munat kokkeliksi toisella pannulla.
  • Sekoita munakokkeli kasviksiin.
  • Lisää nuudelit ja kastike.
  • Sekoita kevyesti kaikki sekaisin.
  • Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, suolapähkinöillä, limenlohkoilla ja tuoreella korianterilla.