Täytetyt kesäkurpitsat

Täytetyt kesäkurpitsat

4 annosta

Valmistusaika alle 60 min
Vaikeusaste helpohko

Ainekset

2 kesäkurpitsaa
1 tlk kypsiä punaisia linssejä
1 tlk tonnikalaa (MSC-sertifioitua)
3 rkl punaista pestokastiketta
suolaa ja mustapippuria myllystä
0,5 tl timjamia
4 rkl mascarponejuustoa
4 kanamunaa
tuoretta lehtipersiljaa viimeistelyyn

Tee näin

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Halkaise kesäkurpitsat ja poista lusikalla siemenhöttö.
  • Nosta kurpitsat uunipellille leivinpaperin päälle.
  • Esipaista kurpitsanpuolikkaita noin 10 minuuttia.
  • Sekoita huuhdellut ja valutetut linssit, tonnikala ja mausteet.
  • Lusikoi täytettä esipaistettujen kurpitsojen sisään.
  • Tee lusikalla pieni kolo kanamunalle ja riko jokaiseen kurpitsanpuolikkaaseen kanamuna.
  • Lusikoi lopuksi mascarponejuustoa pinnalle.
  • Paista uunissa noin 20 minuuttia.
  • Viimeistele lehtipersiljalla ennen tarjoilua.