Täytetyt kesäkurpitsat
4 annosta
alle 60 min
helpohko
Ainekset
2 kesäkurpitsaa
1 tlk kypsiä punaisia linssejä
1 tlk tonnikalaa (MSC-sertifioitua)
3 rkl punaista pestokastiketta
suolaa ja mustapippuria myllystä
0,5 tl timjamia
4 rkl mascarponejuustoa
4 kanamunaa
tuoretta lehtipersiljaa viimeistelyyn
Tee näin
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Halkaise kesäkurpitsat ja poista lusikalla siemenhöttö.
- Nosta kurpitsat uunipellille leivinpaperin päälle.
- Esipaista kurpitsanpuolikkaita noin 10 minuuttia.
- Sekoita huuhdellut ja valutetut linssit, tonnikala ja mausteet.
- Lusikoi täytettä esipaistettujen kurpitsojen sisään.
- Tee lusikalla pieni kolo kanamunalle ja riko jokaiseen kurpitsanpuolikkaaseen kanamuna.
- Lusikoi lopuksi mascarponejuustoa pinnalle.
- Paista uunissa noin 20 minuuttia.
- Viimeistele lehtipersiljalla ennen tarjoilua.
