Makumatka Välimerelle – Helppo kasvismakaronilaatikko

Kasvismakaronilaatikko

Valmistusaika 1 h
Vaikeusaste helppo

Ainekset

6 annosta

400 g makaronia
1 kesäkurpitsa, suikaleina
1dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
150 g fetajuustoa kuutioina
70 g babypinaattia
1,5 tl suolaa
1/2 tl kuivattua timjamia
mustapippuria myllystä

Munamaito
3 kananmunaa
1 l maitoa

Tee näin

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä. Sekoita keskenään kesäkurpitsasuikaleet, aurinkokuivatut tomaatit, fetakuutiot ja pinaatti. Mausta.

Vatkaa kananmunat maitoon. Yhdistä valutetut makaronit ja kasvis-juustoseos uunivuoassa. Kaada päälle munamaito. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.