Paholaisen munat

Paholaisen munat

Deviled eggs eli paholaisen munat valmistuvat hetkessä ja ovat mahtavan makuinen alkupala tai lisuke juhlapöytään. Kananmunien täyte valmistetaan sekoittamalla majoneesi ja sinappi keltuaisen kanssa. Jos pidät tulisuudesta, lisää chiliä täytteeseen. Erilaisia makuyhdistelmiä saat helposti lisäämällä täytteeseen esimerkiksi paprikaa, graavilohta, kevätsipulia tai tilliä omien mieltymystesi mukaan.

4 hengelle


Ainekset

4 kpl keitettyä Kultamunaa
1 dl maustamatonta majoneesia
1 tl dijon-sinappia
(suolaa)
Paprika- ja chilijauhetta

Tee näin

  • Keitä munia 8 minuuttia. Jäähdytä ja kuori munat.
  • Halkaise munat pitkittäin. Koverra keltuaiset irti ja hienonna ne haarukalla kulhossa.
  • Sekoita keltuaisten joukkoon majoneesi, sinappi ja chilijauhe.
  • Nostele tai pursota seos takaisin munanpuolikkaiden päälle.
  • Voit koristella munat ripottelemalla paprikajauhetta munanpuolikkaiden päälle.