Kultamunan Munalla maanantaihin -kisan säännöt

1. Kisan järjestäjä

Kultamuna, DAVA Foods Oy, Piispanristintie 8, 20761 Piispanristi

2. Osallistumisaika

Kisaan voi osallistua ajalla 26.3. – 13.4.2020.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta.

4. Osallistuminen

Kultamunan pääsiäiskisaan voi osallistua Facebookissa tai Instagramissa. Kisaan osallistutaan jakamalla kuva koristellusta pääsiäismunasta Instagramissa, jossa julkaisuun lisätään tunniste #väritävapaasti sekä @kultamunasuomi tai Facebookissa lisäämällä julkaisuun tunniste #väritävapaasti.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Kaikkien kisaan 13.4.2019 klo 23.59 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan tyylikkäitä kana-keittiöpyyhkeitä sekä -tarjottimia. Voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sekä heidän nimet voidaan julkaista kisan päätyttyä Kultamunan somekanavissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Kultamunan tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Kultamunan tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kultamuna. Kultamuna pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Kultamunalla oikeus hylätä kyseisen henkilön osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta. Kultamuna ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.