Hyppää sisältöön
Kultamuna inspiroi huippukokkeja
Ruokaa omasta maasta -merkki

Kultamuna inspiroi huippukokkeja

Huippukokit Sasu Laukkonen ja Alessandro Karttunen ovat keittiössään inspiroituneet kananmunista. He valmistivat Menumestarit-ohjelmassa maailmanluokan menun, joka matkaa maasta ja mantereelta toiselle niin perinteisten kuin hieman eksoottisempienkin ruokalajien parissa. Listalla on italialainen semifreddo, japanilainen tamago ja perienglantilainen scotch egg. Mukana matkassa on luonnollisesti lempeä Kultamuna.

Huippukokkien maailmanluokan menu -reseptit

Huippukokkien maailman­luokan menu: Scotch egg

Lue lisää

Huippukokkien maailman­luokan menu: Semifreddo

Lue lisää

Huippukokkien maailman­luokan menu: Tamago

Lue lisää

Alessandron ja Sasun muut reseptit

Bearnaisekastike

Lue lisää

Eaton mess

Lue lisää

Kananmunakastike

Lue lisää

Pasta carbonara

Lue lisää

Soijaglaseerattu tamago

Lue lisää