Hyppää sisältöön
Kummitusmarengit
Ruokaa omasta maasta -merkki

Kummitusmarengit

n. 12 kpl

Otto Leskinen, Junior MasterChef Suomi 2017


Ainekset

2 Kultamunan vapaan kananmunaa
1 dl sokeria
3/4 tl suolaa

Koristeluun esimerkiksi suklaata

 

Tee näin

Erottele keltuaiset ja valkuaiset.

Laita valkuaiset leuvontakulhoon ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää suola ja sokeri pienissä erissä samalla koko ajan vatkaten.

Valmis marenkivaahto on erittäin kuohkeaa ja pysyy leivontakulhossa vaikka sen kääntäisi ylösalaisin.

Laita massa pursotinpussiin ja pursota pellille n. 12 kpl marenkeja. Paista 100-asteisessa uunissa n. 70 minuuttia.

Anna jäähtyä ja koristele esimerkiksi sulatetulla suklaalla.

Oton muut reseptit

Amerikkalaiset pannukakut

Lue lisää

Espanjalainen perunamunakas

Lue lisää

Feta-pinaattipasteijat

Lue lisää

Joulutortut porotäytteellä

Lue lisää

Juustoinen kasvispiiras

Lue lisää

Juustokakkubrownie vadelmilla

Lue lisää

Kermainen pasta carbonara

Lue lisää

Keväiset broccoliinipiiraat

Lue lisää

Marengit

Lue lisää

Marengit ja vinkkejä niiden tekoon

Lue lisää

Oton suklaajuustokakku

Lue lisää

Pannari & mintulla maustettu marjahillo

Lue lisää

Pellillinen omenapiirakkaa

Lue lisää

Porkkanalaatikko

Lue lisää

Puolukkapavlova

Lue lisää

Runebergin tortut

Lue lisää

Simppeli mustikkapiirakka

Lue lisää

Simppeli sienipiirakka

Lue lisää

Suklaiset mokkapalat

Lue lisää

Täytekakkupohja

Lue lisää

Tortut kylmäsavulohitäytteellä

Lue lisää

Valkosuklaamutakakku

Lue lisää