Hyppää sisältöön
Pannari & mintulla maustettu marjahillo
Ruokaa omasta maasta -merkki

Pannari & mintulla maustettu marjahillo

Otto Leskinen, Junior MasterChef Suomi 2017


Ainekset

8 dl maitoa
4 Kultamunan vapaan kananmunaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl suolaa
80 g voita

Mintulla maustettu mustikkahillo:

5 dl marjoja (esim mustikkaa ja mustaherukkaa)
2 dl hillosokeria
1 rkl vettä
20 lehteä tuoretta minttua

Tee näin

Mittaa kulhoon puolet maidosta, jauhot ja suola ja riko joukkoon 4 munaa.

Vispaa tasaiseksi. Lisää joukkoon loput maidot ja sekoita tasaiseksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Mittaa voi pellille ja kuumenna korkeareunainen uunipelti 220-asteisessa uunissa niin että voi sulaa. Levitä voisula tasaisesti ja kaada taikina kuuman voin päälle.

Paista 15-20 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä.

Tarjoile hillon kera.

Mintulla maustettu mustikkahillo:

Laita marjat, vesi ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja sekoittele n. 10 min. Mausta kuuma hillo mintulla ja anna jäähtyä.

Oton muut reseptit

Amerikkalaiset pannukakut

Lue lisää

Feta-pinaattipasteijat

Lue lisää

Joulutortut porotäytteellä

Lue lisää

Juustoinen kasvispiiras

Lue lisää

Juustokakkubrownie vadelmilla

Lue lisää

Kermainen pasta carbonara

Lue lisää

Keväiset broccoliinipiiraat

Lue lisää

Kummitusmarengit

Lue lisää

Marengit

Lue lisää

Marengit ja vinkkejä niiden tekoon

Lue lisää

Oton suklaajuustokakku

Lue lisää

Pellillinen omenapiirakkaa

Lue lisää

Porkkanalaatikko

Lue lisää

Puolukkapavlova

Lue lisää

Runebergin tortut

Lue lisää

Simppeli mustikkapiirakka

Lue lisää

Simppeli sienipiirakka

Lue lisää

Suklaiset mokkapalat

Lue lisää

Täytekakkupohja

Lue lisää

Tortut kylmäsavulohitäytteellä

Lue lisää

Valkosuklaamutakakku

Lue lisää