Hyppää sisältöön
Porkkanalaatikko
Ruokaa omasta maasta -merkki

Porkkanalaatikko

Otto Leskinen, Junior MasterChef Suomi 2017


Ainekset

8 dl porkkanasosetta
3,5 dl riisipuuroa
3 Kultamunan vapaan kananmunaa
1,5 dl (kuohu)kermaa
1/2 dl (vaahtera)siirappia
3/4 tl valkopippuria
1 tl suolaa
40 g voita
2 rkl korppujauhoja

Tee näin

Yhdistä porkkonasose ja riisipuuro tasaiseksi massaksi. Riko joukkoon kananmunat ja lisää myös kerma, siirappi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
Kaada massa voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja. Tee pintaan ruudukkukuvio esimerksi coctailtikulla. Viimeistele vielä muutamalla voinokareella. Paista 190 asteisessa uunissa n. 70 minuuttia. Herkuttele esimerkiksi karjalanpaistin kera.

Oton muut reseptit

Amerikkalaiset pannukakut

Lue lisää

Feta-pinaattipasteijat

Lue lisää

Joulutortut porotäytteellä

Lue lisää

Juustoinen kasvispiiras

Lue lisää

Juustokakkubrownie vadelmilla

Lue lisää

Kermainen pasta carbonara

Lue lisää

Keväiset broccoliinipiiraat

Lue lisää

Kummitusmarengit

Lue lisää

Marengit

Lue lisää

Marengit ja vinkkejä niiden tekoon

Lue lisää

Oton suklaajuustokakku

Lue lisää

Pannari & mintulla maustettu marjahillo

Lue lisää

Pellillinen omenapiirakkaa

Lue lisää

Puolukkapavlova

Lue lisää

Runebergin tortut

Lue lisää

Simppeli mustikkapiirakka

Lue lisää

Simppeli sienipiirakka

Lue lisää

Suklaiset mokkapalat

Lue lisää

Täytekakkupohja

Lue lisää

Tortut kylmäsavulohitäytteellä

Lue lisää

Valkosuklaamutakakku

Lue lisää