Kermainen pasta carbonara
Otto Leskinen, Junior MasterChef Suomi 2017
4 annosta
Ainekset
1 pkt (kana)pekonia
3 valkosipulin kynttä
1/2 ruukkua oreganoa
400 g spagettia
1/2 tl suolaa ja mustapippuria
50 g parmesaania tai pecorinoa
75 g mozzarellaraastetta
2 Kultamunan vapaan kananmunaa
2 dl ruokakermaa
Lisäksi viimeistelyyn yrttejä ja juustoraastetta
Tee näin
- Pilko pekoni ja kuori ja hienonna valkosipuli.
- Heinonna myös oregano.
- Laitan pastan keitinvesi kiehumaan ja mausta se suolallla.
- Paista pekoni ja valkosipuli pannulla kypsiksi.
- Raasta juusto ja yhdistä juustoraasteet keskenään.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon juustot ja kermat.
- Maista pekonit suolalla, pippurilla ja oreganolla.
- Valuta kypsä pasta ja kaada spagetit pannulle. Kaada joukkoon kananmunaseos ja sekoita tasaiseksi niin että kananmunat hyytyvät.
- Viimeistele annos juustoraastella ja yrteillä.
Oton muut reseptit
ainoa oikea, onnesta soikea.
Luonnollisesti luomua
Ostamalla luomumunia, voit ottaa kantaa eläinten hyvinvoinnin puolesta. Luomukanalassa kanoilla on hyvät oltavat: tilaa liikkua ja mahdollisuus ulkoilla. Monen mielestä luomumunat maistuvatkin paremmilta. Testaa ja totea itsekin!
Lue lisää luomumunista