Hyppää sisältöön
Kermainen pasta carbonara
Ruokaa omasta maasta -merkki

Kermainen pasta carbonara

Otto Leskinen, Junior MasterChef Suomi 2017

4 annosta


Ainekset

1 pkt (kana)pekonia
3 valkosipulin kynttä
1/2 ruukkua oreganoa
400 g spagettia
1/2 tl suolaa ja mustapippuria
50 g parmesaania tai pecorinoa
75 g mozzarellaraastetta
2 Kultamunan vapaan kananmunaa
2 dl ruokakermaa

Lisäksi viimeistelyyn yrttejä ja juustoraastetta

Tee näin

  • Pilko pekoni ja kuori ja hienonna valkosipuli.
  • Heinonna myös oregano.
  • Laitan pastan keitinvesi kiehumaan ja mausta se suolallla.
  • Paista pekoni ja valkosipuli pannulla kypsiksi.
  • Raasta juusto ja yhdistä juustoraasteet keskenään.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon juustot ja kermat.
  • Maista pekonit suolalla, pippurilla ja oreganolla.
  • Valuta kypsä pasta ja kaada spagetit pannulle. Kaada joukkoon kananmunaseos ja sekoita tasaiseksi niin että kananmunat hyytyvät.
  • Viimeistele annos juustoraastella ja yrteillä.

Oton muut reseptit

Amerikkalaiset pannukakut

Lue lisää

Espanjalainen perunamunakas

Lue lisää

Feta-pinaattipasteijat

Lue lisää

Joulutortut porotäytteellä

Lue lisää

Juustoinen kasvispiiras

Lue lisää

Juustokakkubrownie vadelmilla

Lue lisää

Keväiset broccoliinipiiraat

Lue lisää

Kummitusmarengit

Lue lisää

Laskiaispullat

Lue lisää

Marengit

Lue lisää

Marengit ja vinkkejä niiden tekoon

Lue lisää

Oton suklaajuustokakku

Lue lisää

Pannari & mintulla maustettu marjahillo

Lue lisää

Pellillinen omenapiirakkaa

Lue lisää

Porkkanalaatikko

Lue lisää

Pullat

Lue lisää

Puolukkapavlova

Lue lisää

Runebergin tortut

Lue lisää

Simppeli mustikkapiirakka

Lue lisää

Simppeli sienipiirakka

Lue lisää

Suklaiset mokkapalat

Lue lisää

Täytekakkupohja

Lue lisää

Tortut kylmäsavulohitäytteellä

Lue lisää

Valkosuklaamutakakku

Lue lisää