Hyppää sisältöön
Pullat
Ruokaa omasta maasta -merkki

Pullat

12 kpl

Otto Leskinen, Junior MasterChef Suomi 2017


Ainekset

2,5 dl maitoa
1 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
1 ps kuivahiivaa
1/2 tl suolaa
1 Kultamunan vapaankananmuna
n. 8 dl vehnäjauhoja
100 g voita

Voiteluun 1 Kultamunan vapaankananmuna

 

 

Tee näin

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, kuivahiiva ja suola. Sekoita joukkoon myös kananmuna.

Vaivaa joukkoon jauhot pienissä erissä ja lisää alustuksen loppuvaiheessa sulatettu voi. Vaivaa yhteensä ainakin 10 minuuttia.

Anna kohota n. 30 minuuttia. Kumoa taikina jauhotetulle alustalle ja jaa taikina 12 yhtä suureen osaan. Pyörittele pulliksi ja siirrä pellille leivinpaperin päälle. Anna kohota vielä n. 30 minuuttia.

Voitele pullat kananmunalla ja halutessasi ripottele pinnalle sokeria. Paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Oton muut reseptit

Amerikkalaiset pannukakut

Lue lisää

Espanjalainen perunamunakas

Lue lisää

Feta-pinaattipasteijat

Lue lisää

Joulutortut porotäytteellä

Lue lisää

Juustoinen kasvispiiras

Lue lisää

Juustokakkubrownie vadelmilla

Lue lisää

Kermainen pasta carbonara

Lue lisää

Keväiset broccoliinipiiraat

Lue lisää

Kummitusmarengit

Lue lisää

Laskiaispullat

Lue lisää

Marengit

Lue lisää

Marengit ja vinkkejä niiden tekoon

Lue lisää

Oton suklaajuustokakku

Lue lisää

Pannari & mintulla maustettu marjahillo

Lue lisää

Pellillinen omenapiirakkaa

Lue lisää

Porkkanalaatikko

Lue lisää

Puolukkapavlova

Lue lisää

Runebergin tortut

Lue lisää

Simppeli mustikkapiirakka

Lue lisää

Simppeli sienipiirakka

Lue lisää

Suklaiset mokkapalat

Lue lisää

Täytekakkupohja

Lue lisää

Tortut kylmäsavulohitäytteellä

Lue lisää

Valkosuklaamutakakku

Lue lisää