Hyppää sisältöön
Espanjalainen perunamunakas
Ruokaa omasta maasta -merkki

Espanjalainen perunamunakas


Ainekset

2 keitettyä perunaa
1 valkosipulin kynsi
6 Kultamunan vapaankananmunaa
3 rkl vettä
3/4 tl suolaa ja mustapippuria
Paistamiseen 1 rkl rasvaa
Koristeluun esimerkiksi persiljaa

Tee näin

Viipaloi keitetyt perunat ja hienonna valkosipulinkynsi.

Riko kananmunat kulhoon ja vispaa tasaiseksi. Sekoita joukkoon vesi ja mausteet.

Kuumenna rasva pannulla. Paista perunat ja valkosipuli rapeiksi. Lisää munakasmassa ja anna hyytyä rauhassa kannen alla. Pidä munakasmassaa liikkeellä paistinlastan avulla.

Liuta valmis munakasmassa lautaselle ja koristele esimerkiksi hienonnetulla persiljalla.

Oton muut reseptit

Amerikkalaiset pannukakut

Lue lisää

Feta-pinaattipasteijat

Lue lisää

Joulutortut porotäytteellä

Lue lisää

Juustoinen kasvispiiras

Lue lisää

Juustokakkubrownie vadelmilla

Lue lisää

Kermainen pasta carbonara

Lue lisää

Keväiset broccoliinipiiraat

Lue lisää

Kummitusmarengit

Lue lisää

Laskiaispullat

Lue lisää

Marengit

Lue lisää

Marengit ja vinkkejä niiden tekoon

Lue lisää

Oton suklaajuustokakku

Lue lisää

Pannari & mintulla maustettu marjahillo

Lue lisää

Pellillinen omenapiirakkaa

Lue lisää

Porkkanalaatikko

Lue lisää

Pullat

Lue lisää

Puolukkapavlova

Lue lisää

Runebergin tortut

Lue lisää

Simppeli mustikkapiirakka

Lue lisää

Simppeli sienipiirakka

Lue lisää

Suklaiset mokkapalat

Lue lisää

Täytekakkupohja

Lue lisää

Tortut kylmäsavulohitäytteellä

Lue lisää

Valkosuklaamutakakku

Lue lisää